Front comú de les àrees de salut i educació de Palafolls i Malgrat davant la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dilluns arrencava el curs escolar arreu del territori. Ho feia amb totes les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis de coronavirus, amb plans d’actuació que tots els centres educatius han hagut d’aplicar i amb la implicació i coordinació dels centres de salut de la zona al llarg del curs.

En aquest marc, ahir dimecres van reunir-se virtualment membres dels ajuntaments de Palafolls i Malgrat, professionals de centres educatius i de l’àrea bàsica de Salut Malgrat-Palafolls. Ho van fer amb l’objectiu de presentar en el seu nou càrrec la infermera pediàtrica encarregada de la coordinació amb els centres per gestionar possibles casos de Covid-19 i per resoldre dubtes.

Susanna Pla, regidora d’Educació del consistori palafollenc, explica que la seva tasca servirà per procedir correctament quan es detecti un eventual cas positiu. Avui, la responsable sanitària visita els diferents centres palafollencs per establir-hi contacte i per gestionar la coordinació necessària.

La regidora d’Educació de Palafolls ha puntualitzat que els protocols d’actuació són els que va establir el Departament de Salut aquest agost, que defineixen com s’ha d’actuar en els diferents casos.

A la vegada, Pla ha destacat l’ús de l’aplicatiu TRAÇACOVID, una eina creada pel Departament d’Educació per al seguiment de casos, i que la regidora palafollenca assegura que “està funcionant”.

Des de l’Ajuntament de Palafolls asseguren que s’ha estat treballant en tots els àmbits per la represa del curs escolar.

En el tercer dia del curs escolar s’han confinat un total de 516 estudiants d’arreu del territori, que suposen un 0,03% de tot l’alumnat de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics