Incrementa la dotació de les beques menjador d’enguany

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha rebut aquest dimecres el primer atorgament de les beques menjador per aquest curs 2020-2021. El Consell Comarcal del Maresme, ens encarregat de la dotació dels ajuts, ha repartit enguany més de 3 milions 850.000 euros, a l’espera de la resta de sol·licituds presentades.

Enguany, a Palafolls s’han tramitat 161 sol·licituds, de les quals se n’han resolt favorablement 121 i se n’han denegat 14. Des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls es mostren satisfets de la resolució de l’ens comarcal. Judit Puig, una de les responsables de l’àrea, explica que, a banda de les peticions denegades, n’hi ha 26 que estan pendent de resolució, bé sigui per errors en les dades, manca de documentació o per incidències amb l’Agència Tributària, entre altres.

Enguany, però, el Consell Comarcal del Maresme ha repartit una dotació econòmica superior per les beques menjador. L’increment ha estat del 20%, ja que ha passat de cobrir la meitat dels dies lectius a fer-ho un 70%. Fins ara, els alumnes que rebien beca del menjador escolar tenien cobert el cost d’un total de 88 dies d’àpats, mentre que aquest curs la gratuïtat del menjador abasta fins a 123 àpats.

Des de l’àrea de Serveis Socials asseguren que ha estat una sorpresa, ja que afirmen que no preveien aquest augment.

Al nostre municipi, a la majoria dels casos -112- se’ls ha atorgat el 70% de l’ajut, en 2 casos la totalitat de la beca i als altres 7 se’ls ha donat el 25%.

La següent dotació econòmica pendent de rebre del Consell Comarcal del Maresme correspon a les sol·licituds pendents de resoldre. En aquest sentit, un cop s’acaba el període per fer les peticions per optar a beques menjador es manté la possibilitat de fer la sol·licitud a aquelles persones nouvingudes al municipi i que no han pogut tramitar-ho en el moment corresponent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics