Blanes se suma al Dia Mundial Sense Cotxes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

El passat dia 16 arrencava la Setmana Europea de la Mobilitat, en què Palafolls s’hi ha sumat celebrant una gimcana sostenible i activitats per promoure mobilitat sostenible i segura aquest passat cap de setmana.

Avui, la ciutat veïna de Blanes s’ha sumat a la iniciativa amb la celebració del Dia Mundial Sense Cotxes, l’única activitat en què s’ha volgut centrar enguany el municipi degut a les afectacions per la Covid-19.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, des de les 9 del matí i durant tota la jornada, fins a les 9 de la nit, s’interromp la circulació motoritzada al centre, principalment tancant l’accés de vehicles privats al Carrer Ample, la principal artèria del nucli històric del municipi. L’ajuntament ha informat que la Policia Local de Blanes s’ha encarregat de fer el tall de circulació, i serà la responsable de vetllar perquè es compleixi la restricció.

El consistori blanenc assegura que l’objectiu de la mesura és reduir la contaminació i promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. En aquesta línia, l’objectiu de la Setmana Europea de la Mobilitat és que la ciutadania reflexioni sobre el model actual de mobilitat i el que caldria promoure. Amb la intenció de donar-ho a conèixer, el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes ha fet arribar un comunicat als centres educatius i a les associacions de veïns on s’informava de la mesura aplicada avui als cotxes i els objectius de la iniciativa europea.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics