Palafolls treballa per reobrir l’Oficina de Recaptació Tributària dins del consistori

Avís al local de l'Oficina de Recaptació Tributària de Palafolls en el moment del seu tancament, el gener del 2019 - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Avís al local de l’Oficina de Recaptació Tributària de Palafolls en el moment del seu tancament, el gener del 2019 – Foto: RP

El passat dijous, la Diputació de Barcelona va informar de la reobertura al públic de totes les oficines de l’Organisme de Gestió Tributària d’arreu del territori, en total més d’un centenar. En el cas de Palafolls, des de principis del passat 2019, els veïns i veïnes del municipi han de fer les seves gestions amb l’organisme a l’oficina de Malgrat de Mar, ja que la Diputació va decidir tancar les dependències palafollenques sense previ avís.

Precisament al ple de dijous, Palafolls en Comú va tornar a preguntar sobre la previsió de reobertura del servei al municipi. L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va explicar que des del consistori ja s’ha traslladat una proposta d’ubicació per l’oficina, amb la qual l’Organisme de Gestió Tributària hi estaria d’acord. L’emplaçament de la futura oficina serà aquest cop dins l’edifici consistorial, ja que així ho prefereix l’organisme.

Tot i que, de moment, el govern palafollenc no concreta cap data per la reobertura del servei de l’ORGT al municipi, sí que assegura que la predisposició és bona. En aquest sentit, Alemany va explicar que cal tancar un conveni per, entre altres, gestionar qüestions com deutes pendents o el pagament de les obres per adequar l’espai a la nova Oficina de Recaptació Tributària. Amb tot plegat, l’alcalde de Palafolls va informar que a principis d’octubre hi ha prevista una reunió amb l’organisme, en què espera poder tancar la signatura del conveni.

Mentre no es reobre el nou espai, els palafollencs i palafollenques que han de fer tràmits amb la Diputació han de dirigir-se personalment a l’oficina de l’Organisme de Gestió Tributària de Malgrat de Mar, on poden ser atesos amb cita prèvia. També poden fer la gestió per Internet a través del web www.orgt.cat o bé trucar als telèfons 932 029 802 o 932 029 805.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics