L’Associació de Veïns de Sant Lluís critica els pegats en l’asfaltat de carrers al barri

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa dues setmanes l’Ajuntament de Palafolls reparava l’asfaltat en alguns trams de carrers del barri de Sant Lluís. La idea del consistori era actuar en els punts més crítics, sanejant i substituint l’asfaltat en petits trams dels carrers Anselm Clavé, Av del Mar o Av Ítaca.

La recentment reactivada associació de veïns del barri ha expressat el seu malestar per l’actuació i reclama millores integrals en l’asfaltatge de Sant Lluís. Segons la seva presidenta, Cèlia de la Cueva, la majoria de carrers del barri estan en mal estat i no n’hi ha prou amb els pegats que intenten arreglar els forats. De fet, De la Cueva explica que el mal estat dels carrers és perillós pels veïns i que aquestes solucions parcials no són efectives perquè acostumen a durar poc.

De fet, la responsable de l’entitat veïnal es mostra crítica per la manca de millores en aquesta zona del municipi. Assegura que la llista de greuges és molt llarga i ho exemplifica amb la demora en la introducció del servei de taxi sota demanda i que ofereix transport concertat en taxi a usuaris amb problemes de mobilitat a preus molt econòmics. Segons la presidenta es tracta d’un servei que hauria d’haver entrat en funcionament aquest setembre, però que es demorarà encara alguns mesos. Una demora que ha enfadat tant a taxistes com a veïns.

L’Associació ja ha expressat la seva voluntat de fer sentir la seva veu al proper ple municipal, previst per a finals d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics