Demà comença la nova temporada de Rialles Blanes

Sopa de Pedres
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat cap de setmana, el Teatre de Blanes aixecava el teló d’una nova temporada, i demà diumenge l’espai començarà a oferir la seva programació d’espectacles infantils. Ho farà encetant la nova temporada de Rialles, que portarà a l’escenari blanenc l’obra “Sopa de Pedres”. Es tracta d’una funció de titelles, a càrrec d’Engruna Teatre, que posa damunt la taula la crisi dels refugiats, amb la intenció de fer-la arribar al públic infantil.

Jordi Conejero, membre de Rialles Blanes, ha explicat en una entrevista al Palafolls en Xarxa que hi havia incertesa sobre si es podria començar o no la nova temporada, cosa que finalment ha pogut ser una realitat gràcies a l’esforç de tothom. Per tot plegat, assegura que encaren aquesta represa amb moltes ganes.

Per tal de poder preparar la nova temporada, i davant la impossibilitat de poder assistir a mostres habituals pels programadors, com la d’Igualada, van posar-se les piles per poder fer el mateix però via telemàtica, a través de sessions en línia.

L’obra “Sopa de Pedres”, amb què demà arrenca Rialles a Blanes la nova temporada, és l’espectacle que va quedar pendent el passat mes de març, quan s’havia d’interpretar just el dia en què s’aplicava l’estat d’alarma.

L’espectacle de demà començarà a l’hora habitual, a 2/4 de 6 de la tarda, seguint totes les mesures de seguretat i prevenció davant la Covid-19. En aquest sentit, els majors de 6 anys hauran de dur mascareta, a l’entrada es mesurarà la temperatura dels assistents i caldrà posar-se gel hidroalcohòlic. A la vegada, també s’han distribuït les localitats guardant la distància de seguretat, que caldrà respectar al llarg de tota la sessió.

En total, Rialles Blanes ha programat mitja dotzena d’espectacles infantils professionals des de demà i fins al mes de desembre. Després de l’obra de demà, la següent representació s’oferirà el diumenge 11 d’octubre, amb “Pota de Cabra”, a càrrec d’Enric Magoo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics