Malgrat s’adhereix a la Setmana de la Natura

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí de Malgrat de Mar s’ha afegit, un any més, a la Setmana de la Natura, que té lloc entre 3 a l’11 d’octubre, dies durant els quals diferents associacions, fundacions, ajuntaments, escoles o empreses organitzen més de 400 activitats sense ànim de lucre arreu de Catalunya per a la conservació de la natura.

A Malgrat, les activitats tindran lloc entre el proper divendres dia 2 i el dilluns dia 5, començant amb la presentació del Pla estratègic de la biodiversitat del municipi, pel qual l’ajuntament ha demanat la col·laboració a la Fundació Emys. La intenció és elaborar un estudi del medi natural amb l’objectiu de preservar-lo i recuperar-lo, amb l’objectiu de realitzar una diagnosi de l’estat de conservació del medi natural del municipi i, en segon lloc, crear un pla d’actuació enfocat a la millora, recuperació i conservació dels espais naturals avaluats. La presentació es farà als jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala a les 8 del vespre, anirà a càrrec de Santi Poch i per assistir-hi cal inscripció prèvia.

De cara al diumenge 4 d’octubre, i seguint la mateixa proposta que ha anunciat també l’Ajuntament de Blanes, el consistori malgratenc ha organitzat una jornada ornitològica al delta del riu de La Tordera amb el guiatge de l’Associació de Naturalistes del Montnegre i la Tordera, amb visites en grups reduïts al matí i també amb inscripció prèvia.

L’última activitats per la Setmana de la Natura a Malgrat de Mar serà el dilluns 5 d’octubre, amb un taller de construcció de caixes-refugis per a ratpenats a càrrec de Gestió-Natural, amb places limitades i adreçat a infants a partir de 8 anys.

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura, una entitat sense ànim de lucre formada per associacions, fundacions, administracions públiques, universitats i centres de recerca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics