URGENT

Una vuitantena de joves identificats aquest cap de setmana a Palafolls

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Palafolls ha desplegat aquest cap de setmana un operatiu especial per perseguir els botellons que s’han organitzat darrerament al nostre municipi. L’Ajuntament ja havia anunciat que enduriria la persecució d’aquestes activitats.

La nit de divendres a dissabte, els agents de la Policia Local van identificar 64 persones, la gran majoria joves, que es trobaven a la via pública. D’aquests, es va sancionar una trentena de persones, bàsicament per incomplir la distància de seguretat, ja que es tractava de grups de més de 10 persones. També es va sancionar un bar de Palafolls que continuava venent begudes alcohòliques passada la 1 de la matinada.

L’endemà dissabte es van identificar una vintena de joves, i es van aixecar 9 multes per incomplir la distància de seguretat, ja que des de dissabte el màxim de persones que es poden reunir és de 6.

Miguel Angel Marín, sots-inspector de la Policia Local de Palafolls, detalla les dades de l’operatiu.

El cap de la policia local explica que aquest cap de setmana s’han tornat a identificar joves d’entre 13 i 14 anys, però més d’hora que el passat cap de setmana, i que també s’han detectat grups de joves de fins a 24 anys.

Segons la policia, aquest cap de setmana no s’han detectat botellons a la via pública de Palafolls, sinó reunions de grups de joves repartits en diferents espais del nostre poble.

Els operatius policials es continuaran fent en els propers caps de setmana per evitar situacions com la viscuda fa una setmana, quan es va detectar un grup d’una setantena de joves celebrant una festa a la via pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics