S’ajorna el Campionat d’Espanya d’Handbol, que s’havia de celebrar a Malgrat el gener

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La pandèmia del coronavirus va obligant, mica en mica, a ajornar esdeveniments pels quals encara falten mesos per la seva celebració.

És el cas del Campionat d’Espanya d’Handbol de Seleccions Territorials, que tenia al Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar com una de les seves seus i que se celebrava entre els dies 4 i 9 de gener. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Malgrat ha informat aquest dimarts que la Real Federación Española de Balonmano ha decidit ajornar la competició per la pandèmia de la Covid-19.

Des del consistori malgratenc s’ha explicat que la federació esportiva ha comunicat a l’ajuntament la decisió d’ajornar el campionat argumentant l’evolució que està tenint la pandèmia en les últimes setmanes. Com a resposta, el regidor d’Esports de Malgrat, Ludwig Ivan Hasko ha contestat a l’organisme que entén els motius de l’ajornament i li ha agraït el fet que Malgrat hagués estat escollida com a una de les seus per disputar el campionat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics