URGENT

Els socialistes creuen que al nou govern li falta valentia i que encara no ha fet projectes propis

Compartiu aquesta història

Anit, la convidada de l’Assumptes Interns de Ràdio Palafolls va ser la regidora socialista Rosa Garcia, amb qui es va repassar l’actualitat del nostre municipi.

La regidora va carregar contra l’actual govern municipal, amb majoria d’ERC, a qui considera que li manca valentia i que, de moment, governa aplicant projectes pensats o iniciats pels socialistes durant l’últim mandat.

Garcia va ser regidora de Joventut abans del canvi de govern i, justament, critica la manca de projectes pels joves al nostre municipi. Creu que els problemes d’incivisme que viu Palafolls les nits de cap de setmana no se solucionen només amb sancions, i assegura que cal buscar un espai pels joves.

La socialista planteja la idoneïtat de fer la passada festa major. Garcia creu que davant la situació de crisi hagués estat millor destinar els diners gastats en els actes a d’altres projectes més necessaris, i creu que amb el PSC no s’hagués fet cap festa o només algunes activitats puntuals.

Garcia va ser també regidora d’Ensenyament, i sobre el recentment estrenat projecte de pacificació de trànsit a la zona escolar afirma que és una mesura que ja estava pensada per l’anterior govern, però que no es va tirar endavant per la forta oposició de les famílies i que ara, amb els condicionants de la Covid-19, s’ha pogut desenvolupar. La socialista creu que la Generalitat hauria d’haver rebaixat les ràtios d’alumnes per aula per garantir major seguretat.

Garcia creu que ERC era més exigent a l’oposició que no ara que és al govern. Ho exemplifica amb el contracte de neteja viària que l’executiu local va reconèixer que s’està incomplint. Sobre el sistema de recollida d’escombraries, la regidora socialista no creu que el nou govern local canviï el model per un de mixt, com ha proposat, i sentencia que des de l’oposició és molt fàcil criticar.

 

Recupera l’entrevista sencera a la regidora Rosa Garcia:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics