La Policia Local de Malgrat, satisfeta del dispositiu de mobilitat al voltant dels centres escolars

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Més de 15 dies després de l’arrencada del curs escolar, el cos de seguretat de Malgrat ha fet valoració de la posada en marxa del dispositiu de mobilitat establert al voltant dels centres educatius durant els primers dies de represa del curs escolar.

La Policia Local de Malgrat fa bon balanç de la mesura d’ampliar el radi de protecció dels centres, incrementant els carrers tallats al trànsit de vehicles durant les entrades i sortides dels nens i nenes.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat de Mar, el sotsinspector de la Policia Local, José Manuel Martínez, assegura que la valoració és bona tant per part del cos policial com també per part de les escoles. Segons Martínez, amb l’increment de les zones de protecció escolar ja existents amb els camins escolars s’ha aconseguit “la complicitat dels pares”, així com s’ha aconseguit entre tots “potenciar el trasllat a peu, reduït el temps de tall de carrer i agilitzar les entrades i sortides”.

Tal i com recorda l’Ajuntament de Malgrat de Mar, el nou dispositiu de mobilitat a les escoles també estableix circuits per organitzar la circulació de nens i nenes i les famílies durant els horaris d’entrada i sortida, que es fan de manera esglaonada, tenint en compte el nombre d’accessos i el nombre de grups estables, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics