Malgrat allarga el permís d’ampliació de les terrasses fins a final d’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc ha decidit allargar fins el 31 de desembre el permís d’ampliació de les terrasses que els bars, restaurants i cafeteries tenen a la via pública del municipi, una acció que permet als establiments mantenir la distància entre els clients i complir així amb les mesures de prevenció i seguretat de la Covid-19.

Tal i com recorda l’Ajuntament de Malgrat de Mar, el permís per ampliar l’espai de les terrasses al marge del que marca l’ordenança reguladora dels espais d’ús públic es va aprovar al mes de maig, amb l’entrada en la fase 1 del desconfinament. La mesura s’aplicava per permetre als locals créixer en superfície i així poder treure al màxim de taules, complint amb les mesures que inicialment només permetien ocupar un 50% de la capacitat i respectant les distàncies de seguretat.

Ja al mes de juliol, el consistori malgratenc va decidir allargar el termini del permís d’ampliació de les terrasses fins avui, 30 de setembre, i ara ha aprovat una nova pròrroga fins a final d’any.

Segons afirma l’Ajuntament de Malgrat, l’ampliació té la voluntat d’ajudar al sector i està subjecta a les restriccions que puguin a aplicar-se de rang superior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics