Palafolls participa en la primera reunió de la Taula Comarcal d’Esports del Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimecres s’ha celebrat, de forma virtual, la primera trobada de la Taula Comarcal d’Esports del Maresme, un espai que, segons els seus impulsors, pretén ser un punt de trobada dels municipis de la comarca per fomentar l’esport, debatre les seves necessitats reals i compartir bones pràctiques.

Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls i assistent a la reunió d’ahir, explica que la trobada ha servit perquè cada representant posés damunt la taula la situació del seu municipi en matèria esportiva, especialment en l’escenari actual de la pandèmia.

González afirma que la reunió ha posat al descobert que els municipis maresmencs comparteixen inquietuds i necessitats en aquest àmbit, la qual cosa valora positivament.

La Taula d’Esports Comarcal del Maresme, impulsada des del Consell Comarcal, va aglutinar a la reunió d’ahir diversos regidors i tècnics de més de 20 ajuntaments de la comarca.

La iniciativa, que tot just ha celebrat la seva primera trobada, vol debatre sobre les necessitats i inquietuds dels municipis en matèria esportiva, especialment en l’escenari actual de la pandèmia. Tot i així, la regidora palafollenca puntualitza que la intenció és donar continuïtat a la iniciativa de cara al futur. En aquest sentit, tot i que l’afectació del coronavirus hagi estat, segons afirma González, “l’excusa perfecta” per impulsar la taula, la intenció és que sigui una eina de treball per totes les regidories d’Esports de la comarca.

Precisament en l’àmbit esportiu, l’Ajuntament de Palafolls es reunirà demà divendres amb les entitats esportives del municipi per acabar de perfilar la reobertura d’espais com el Palauet. En els darrers dies, el consistori també s’ha reunit amb els bidells de les instal·lacions per treballar els protocols que cal tenir en compte actualment davant la Covid-19 un cop es reactivi l’activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics