Més d’una vuitantena d’empreses de Malgrat demanen ajuts per la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir s’acabava el termini perquè les empreses i negocis de Malgrat de Mar poguessin sol·licitar al consistori ajuts davant de l’afectació del coronavirus.

Segons dades de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, en total són 88 les peticions rebudes, que ara s’aniran resolent. Segons han indicat fonts municipals a aquesta emissora, la resolució s’anirà fent cada setmana, i a partir de dijous vinent la Junta de Govern Local començarà a valorar-les.

El consistori malgratenc va posar en marxa aquesta línia d’ajuts ara fa 15 dies, seguint la idea que han impulsat altres municipis veïns, com Palafolls, de donar ajuts directes als comerços locals que van veure afectada la seva facturació com a resultat del confinament. La subvenció atorgada podrà ser d’un màxim de 500 euros.

La intenció dels ajuts és permetre pagar únicament un màxim del 50% de les despeses del lloguer o d’hipoteca del local de l’activitat, així com les quotes de la Seguretat Social. Segons ja va informar el consistori malgratenc, la quantia de l’ajut es determinarà en funció de les despeses en aquests dos àmbits.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha destinat a aquesta línia d’ajuts directes un total de 80.000 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics