Blanes esgota places per les visites guiades al Delta de la Tordera d’aquest diumenge

Foto: Olga Garsaball
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Olga Garsaball

Fa una setmana, l’Ajuntament de Blanes anunciava la realització de visites guiades a la zona del delta de la Tordera aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del Dia Mundial dels Ocells.

7 dies després, les inscripcions per participar-hi, limitades pel coronavirus, ja s’han esgotat, tot i que el consistori ha anunciat la creació d’una llista d’espera, que actualment ja arriba al centenar de persones, amb la intenció de poder oferir noves visites més endavant.

Al llarg d’aquest proper diumenge al matí es faran diferents torns amb grups separats de 5 persones cadascun acompanyades d’un monitor, que visitaran els observatoris d’ocells provisionals instal·lats a la zona.

Segons informa el consistori blanenc, en total està previst que hi hagi quatre torns al llarg del matí, amb una durada d’una hora i quart, aproximadament. Cap dels grups interactuarà amb l’altre, amb l’objectiu de respectar les noves mesures de prevenció davant la Covid-19, i totes les persones majors de 6 anys hauran de dur mascareta. L’organització de les visites ha recomanat que, per gaudir millor de l’experiència, cal portar calçat còmode.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics