Nou endarreriment de les obres del camí de la Ginesta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El camí antic de Tordera, que transcorre per part del sector agrari del nostre municipi, no estarà obert, almenys, fins a finals d’octubre. Aquest és el nou termini que dóna el consistori i condicionat al fet que no hi hagi nous entrebancs ni imprevistos.

Les obres del camí de la Ginesta van arrencar a principis d’any, tallant el trànsit a aquesta via que comunica el nucli urbà de Palafolls amb el polígon d’en Puigvert.

Els treballs s’inclouen dins del Pla Especial Urbanístic d’Infraestructures Comuns de Palafolls, que té per objectiu millorar alguns dels serveis del polígon situats entre aquestes dues localitats i dotar-los així de major competitivitat.

El projecte inclou millorar el subministrament d’aigua potable, amb un nou dipòsit i nova xarxa de distribució, un nou clavegueram i l’arribada de la fibra òptica al teixit industrial del municipi.

Justament, fer arribar aquests serveis al polígon es fa resseguint el camí de la Ginesta, motiu pel quan es va tancar al gener per fer-hi uns treballs que es preveien realitzar en poc més de 3 mesos.

Justament són moltes les crítiques per la dilació d’aquests treballs, ja que per poder accedir al polígon, ara cal anar per la N-II fins a Tordera.

De moment ja s’han col·locat les noves canonades d’aigua i clavegueram i s’ha finalitzat el nou dipòsit d’aigua que abastarà als polígons. És un nou dipòsit, de 1000m3, situat just darrere el que dona servei a la resta del municipi, a la muntanya del castell. Encara falta coordinar l’estesa de la fibra i l’asfaltatge final i condicionament de la via.

Un cop s’acabin les obres al camí, es reobrirà al trànsit aquesta via amb un nou asfaltat, tot i que continuarà sent considerat un camí i no una via principal per connectar amb els polígons o amb Tordera, per la qual cosa es continuarà amb les limitacions de velocitat pròpies d’aquestes vies secundàries.

Aquestes obres compten amb una important subvenció de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics