Teatre i música a Palafolls per aquesta tardor

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls ha presentat un programa d’activitats culturals de cara a aquestes properes setmanes de tardor amb propostes musicals i teatrals al Teatre de Palafolls.

El primer dels espectacles tindrà lloc la setmana que ve, el diumenge 11 d’octubre a les 8 del vespre, amb el que el consistori considera “un tast” del futur 4DJazz del 2021. Serà amb l’actuació de la Barcelona Big Blues Band, considerada una de les formacions amb més destacades del circuit de swing, jazz i rhythm and blues.

Per la següent proposta caldrà esperar ja al novembre, el primer dia, Tots Sants, amb la segona de les dues ofertes musicals. Aquest cop, l’escenari del teatre palafollenc serà ocupat per la cantant, multi instrumentista i compositora de música popular Rosa Sánchez, que hi actuarà fent un homenatge a Chavela Vargas.

En una entrevista a aquesta emissora, el tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls Ricardo Morales destacava la singularitat i qualitat d’aquesta proposta.

L’actuació de Rosa Sánchez, que es farà a dos quarts de 7 de la tarda era una de les propostes incloses a la programació de l’A(p)pèl de tardor, iniciar el 2019 i que la pandèmia va obligar a aturar.

La programació cultural d’aquesta tardor acabarà el 13 de novembre, amb l’obra de teatre “Els darrers dies de la Catalunya Republicana”, basada en la narració dels dies viscuts per l’escriptor, historiador i polític Antoni Rovira i Virgili durant els últims dies abans de l’ocupació franquista. L’espectacle s’oferirà a dos quarts de 9 del vespre.

Tots els espectacles són de caràcter gratuït, però per assistir-hi cal una inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat per tal de complir amb les restriccions davant del coronavirus.

Les entrades ja estan disponibles a l’Escola de Música i Dansa en horari de 9 del matí a 9 del vespre, de dilluns a divendres. Per a més informació i reserves, es pot contactar amb l’adreça de correu electrònic cultura@palafolls.cat, per telèfon trucant al 93 762 06 11 o per WhatsApp al número 673 59 09 60.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics