Can Batlle reprèn demà dilluns la seva activitat amb reserva prèvia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove de Palafolls reactiva a partir d’aquest dilluns la seva activitat habitual després d’haver estat treballant per readaptar tots els seus espais a les noves circumstàncies imposades per la Covid-19.

Una de les novetats de la represa d’aquest nou curs d’activitats a Can Batlle és que el local romandrà tancat de cara al públic en general, per la qual cosa serà obligatori tenir reserva dins els horaris indicats, exceptuant a l’activitat de deures. En aquest sentit, des del local s’avisa que no s’atendran a grups ni persones que no hagin reservat prèviament.

El local jove palafollenc reprèn a partir de demà el calendari d’activitats programades. Els dilluns i els dimecres es destinen a les tardes de deures i a les tardes Can Batlle, mentre que els dimarts es reserven per les tardes de Play, taller de Manga i treballs en grup. En el cas del taller de Manga, igualment com el taller de Circ, que en aquest cas es fa els dijous, s’han organitzat dues franges horàries diferents per poder conservar el nombre de participants de l’edició anterior i afegir-ne de noves si cal.

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha informat que cal fer reserva prèvia per les activitats de Treball en grup, Tarda a Can Batlle o Tarda de Play. Les inscripcions es poden fer a través dels canals habituals de comunicació i com a molt tard fins al matí abans de l’activitat.

Segons informa el consistori, per motius de traçabilitat caldrà efectuar un registre d’entrada sense reserva prèvia per l’activitat de deures i per l’activitat de Dinamització de grups, quan aquesta es faci dins del local.

Entre altres, el consistori ha destacat també que s’han efectuat canvis a l’espai de Can Batlle, com habilitar una recepció, i ha informat que s’està treballant per sonoritzar l’edifici de vidre per fer-hi activitats musicals i culturals de manera congestionada, així com instal·lar algunes infraestructures demanades pels joves, entre elles per dur a terme la pràctica del trapezi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics