Els atletes palafollencs Alba Benito i Pol González, campions de Catalunya de les seves especialitats

Foto: CD Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: CD Palafolls

En el Campionat de Catalunya d’Atletisme celebrat aquest cap de setmana a Lleida, els esportistes del CD Palafolls han obtingut bons resultats en les diferents categories.

D’una banda, Alba Benito ha revalidat el títol que ja va obtenir fa uns mesos i ha tornat a pujar al calaix més alt del podi com a Campiona de Catalunya de Salt de Perxa en categoria Sub 12 femení. Ho ha fet amb un registre de 2,18 metres. El bon resultat de Palafolls en aquesta categoria però, no acaba aquí, ja que al mateix podi hi ha pujat també Mar Páez, que ha resultat subcampiona amb una marca d’1,60 metres.

Foto: CD Palafolls

D’altra banda, també en Salt de Perxa però en categoria masculina Sub 12, l’atletisme palafollenc pot fer gala d’un altre nou campió. Es tracta de Pol González, que s’ha proclamat campió de Catalunya després d’obtenir un registre d’1,95 metres.

Foto: CD Palafolls

El CD Palafolls ha registrat també més resultats positius aquest cap de setmana a Lleida en altres categories. Pau Perales ha estat aquesta vegada subcampió de Catalunya a la distància de 2000 metres llisos, millorant el seu registre en 7 minuts i 3 segons. En la mateixa disciplina, Mireia Ramos ha obtingut un 9è lloc a la final. Per la seva banda, Nuria Souto ha assolit un meritori 4t lloc en Salt de Perxa a la categoria Sub 14 femení, mab un registre de 2,35 metres.

D’altra banda, la també palafollenca Ainhoa Fitó s’ha proclamat subcampiona  de Catalunya en categoria Sub 16 femení a la distància de 3.000 metres llisos. En la mateixa categoria però en 1.000 metres llisos, Núria Escudero s’ha classificat en 7a posició. Per la seva banda, l’atleta més jove de la delegació palafollenca, Ingrid Massó, s’ha classificat en 8è lloc a la final de la categoria Sub 10 femení dels 1.000 metres marxa.

Des del CD Palafolls han qualificat aquests resultats de fantàstics per la seva secció atlètica, i afirmen que són “fruit de continus entrenaments” i d’una “continuïtat en la línia de la competició”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics