Palafolls readaptarà el Juga Juga de Nadal

El Juga Juga al teatre, l'any 2019 - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament està estudiant com podrà dur a terme activitats infantils per aquestes properes festes nadalenques. El que sembla evident és que el tradicional parc infantil del Juga Juga a Palafolls no es podrà realitzar com és habitual per culpa del coronavirus.

La regidora d’esports, Sònia González, ho explicava ahir en una entrevista al programa Assumptes Interns de Ràdio Palafolls.

A l’entrevista la regidora va parlar de la tornada a les competicions esportives dels diferents clubs locals. En aquest sentit va remarcar que existeix un protocol marcat per mantenir les mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19 que és compartit entre l’Ajuntament, que s’encarregarà de la neteja general dels espais, i els clubs, que s’ocupen de la neteja i control del material esportiu.

Sobre l’última temporada de la piscina municipal, González explica que no  ha estat un error obrir la piscina en l’últim estiu, tot i la davallada d’ingressos i el notable augment de la despesa. Un decalatge que, segons la regidora, no implicarà un augment del cost de l’entrada pel proper any.

La regidora també ostenta la cartera de participació i avança que les persones que han avaluat la Festa Major a través de l’enquesta en línia, ho han fet molt positivament, tot i que no s’han recollit tantes enquestes com l’any passat.

Justament sobre participació lamenta que no s’hagi pogut fer el procés de pressupostos participatius enguany, però manté que el govern local preguntarà a la ciutadania no només el destí d’una part dels pressupostos municipals, sinó també aspectes importants per als palafollencs.

La republicana també ocupa la cartera de salut i, en aquesta matèria, admet ser conscient  del col·lapse del CAP de Palafolls, però apunta que és una situació generalitzada. Molts veïns s’han queixat de la impossibilitat d’aconseguir parlar telefònicament amb el CAP local, però González afirma que cal insistir.

Sobre la vacunació de la grip, que començarà en les properes setmanes i que, tal i com va avançar RP fa uns dies, no es farà al CAP, s’està tancant en quins espais es farà i com s’organitzarà. De moment es sap que serà en diferents espais descentralitzats i “més accessibles” a la ciutadania. Una mesura que, segons el seu funcionament, podria tenir continuïtat altres anys.

La regidora també ha posat data a la reobertura del Respir, tancat des del març. La previsió és posar en marxa aquest centre de dia per a la gent gran el proper dia 15 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics