L’Esplai El Pas retorna al Fòrum Palatiolo

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
En Flicky, la mascota de l`Esplai

L’entitat d’educació en el lleure de Palafolls ha arrencat un nou curs amb novetats pel que fa al seu emplaçament. Des de fa 4 anys, el centre d’activitats de l’Esplai El Pas s’ubicava a les dependències del Local jove Can Batlle, on l’entitat va traslladar-s’hi un cop van enllestir-se les reformes del local.

Ara, però, l’esplai ha retornat al seu lloc d’origen, a les antigues escoles situades a la plaça del Fòrum Palatiolo. Aquesta decisió ha estat ben rebuda pels membres de l’entitat, que veuen amb bons ulls aquest nou trasllat per diversos motius. Pau Jambou, monitor i un dels responsables de l’Esplai El Pas, ha afirmat en declaracions a aquesta emissora que, d’entrada, la nova ubicació és millor pels infants que acull l’entitat, ja que és més accessible que no pas Can Batlle i els és més fàcil poder arribar-hi sols.

D’altra banda, també considera que el fet d’estar al centre de Palafolls és millor per poder-se desplaçar a fer activitats en altres espais del municipi. A nivell d’espai, tot i que admet que aquest que és més reduït que no pas el que tenien abans, afirma que tot plegat queda compensat per la cèntrica ubicació actual.

El curs de l’Esplai El Pas va arrencar ja aquest dissabte passat, fent un primer trasllat amb el material més essencial per començar les activitats, i des de l’entitat preveuen que aquest proper cap de setmana es pugui acabar d’enllestir la mudança de les coses més voluminoses.

En aquest sentit, Jambou ha explicat que a Can Batlle l’Esplai hi mantindrà una sala per poder guardar-hi el material que s’utilitza de forma menys habitual, com poden ser olles i altres objectes per les acampades, mentre que al nou local de les antigues escoles hi tindran el que utilitzin en el dia a dia de l’entitat.

L’Esplai El Pas de Palafolls treballa per l’educació en el lleure al municipi des de l’any 1994, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada pels infants on aquests puguin desenvolupar-se com a persones i créixer entorn a valors com la solidaritat, l’empatia, el respecte a l’altre i a la diversitat, sense perdre de vista el sentit crític entorn al món que els envolta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics