Sense efecte els dos últims anys del conveni amb la UAB sobre assessorament mediambiental

Foto: Google Maps
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls celebrava ahir a primera hora del matí un ple extraordinari amb només 3 punts a l’ordre del dia. La primera de les qüestions era debatre una nova modificació de crèdit, la 13a de l’any, per tal d’adaptar-se a les necessitats econòmiques provocades per la Covid-19, així com a altres àmbits municipals.

Una part dels diners que finalment canvien de destinació són els 8.000 euros que, inicialment, anaven adreçats al conveni que l’Ajuntament de Palafolls tenia signat amb la Universitat Autònoma de Barcelona sobre col·laboració i assessorament en medi ambient i sostenibilitat per tal de guiar les polítiques municipals, i que es va establir el 2017.

El conveni només s’ha utilitzat per a dur a terme unes xerrades mediambientals, ara fa dos anys, i per l’assessorament sobre la voluntat d’una empresa local d’instal·lar una planta de biomassa, un projecte que finalment no ha tirat endavant.

Segons han informat fonts municipals, fins ara només s’havia fet efectiu el primer any de conveni. En el ple d’ahir, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, afirmava que “no s’ha donat el servei”, per la qual cosa l’acord no ha tingut continuïtat. La resta dels diners del total del conveni -8.000 dels 12.000 euros totals- són els que ara el consistori ha decidit destinar a les obres de millora del polígon nord.

El ple d’ahir va servir també per debatre la modificació del contracte per a l’execució de les obres i instal·lacions previstes per al desenvolupament del pla d’infraestructures comuns de la zona industrial nord de Palafolls, així com la proposta de condecoracions al personal del cos de la Policia Local de Palafolls.

La sessió es pot recuperar íntegrament a través de la pàgina de Facebook d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics