Palafolls presentarà demà una nova revista local i una nova imatge corporativa de l’ajuntament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls presentarà demà divendres al Teatre dues novetats en l’àmbit de la comunicació al nostre municipi. Es tracta, d’una banda, de la nova imatge corporativa que representa el municipi; de l’altra, l’estrena d’una nova revista de caràcter local que s’impulsa també des de l’Ajuntament.

Segons afirma el regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Palafolls, Oriol Jordan, l’objectiu de la nova imatge corporativa que es presenta demà és “homogeneïtzar totes les representacions del logotip que s’han estat utilitzant fins ara en una representació única”, amb la intenció que s’aconsegueixi que la institució transmeti “més ordre, serietat i modernitat”. En una entrevista a aquesta emissora, Jordan ha aclarit que la nova imatge no substitueix l’escut municipal, sinó que es crea un logotip per unificar el que fins ara hi havia.

Fins ara, des de l’Àrea de Comunicació del consistori palafollenc s’ha avançat que el logotip serà “impactant”, tant per les formes com per la tipografia escollida, i segons Jordan defugirà del que es pot veure en altres ajuntaments. El projecte de creació de la nova imatge corporativa va començar a gestar-se a finals del passat 2019 i principis d’aquest 2020, però l’arribada de la pandèmia va acabar condicionant la seva presentació pública.

D’altra banda, l’altra novetat que es presenta demà al municipi és la nova revista de l’Ajuntament de Palafolls, una publicació que neix, segons el consistori, amb l’objectiu de fer arribar tot allò que fa l’ajuntament d’una manera diferent al conjunt de la població, posant èmfasi en aquelles persones que no tenen accés habitual a les xarxes, i que intentarà diferenciar-se dels habituals butlletins locals tant pels continguts oferts com per l’expressió i el seu esperit divulgatiu. Segons Jordan, és necessari que el municipi compti amb aquesta eina de comunicació.

De moment i a l’espera de la presentació oficial de demà, se sap que la nova revista comptarà amb notícies breus, reportatges amb profunditat, una entrevista, espais de participació ciutadana i també pels grups municipals, i diversos continguts. La intenció del consistori és que la periodicitat de la revista sigui trimestral o bé de tres edicions cada any, segons l’actualitat del municipi, i s’anirà distribuint per tot el municipi durant els propers dies. També se’n trobaran a l’OAC i a l’EMMiD, i a la presentació de demà també se’n donaran exemplars als assistents.

L’acte de presentació de la nova imatge corporativa i la revista tindrà lloc demà divendres, a les 8 del vespre, al Teatre de Palafolls, i per assistir-hi es prendran les dades personals a l’entrada com a mesura davant la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics