Palafolls acull demà una xerrada en commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dissabte es commemora aquesta data, que enguany vol posar èmfasi en les afectacions que ha tingut la pandèmia de la Covid-19 en aquest àmbit de la salut de les persones.

Palafolls vol commemorar aquesta data amb una xerrada anomenada “La base de l’iceberg”, i que anirà a càrrec de l’educadora social Sònia Fontseca. El nom de la ponència prové del manual que ha escrit Fontseca sobre els factors de l’addicció, concretament la fonamentació psicològica dels motius per consumir, i que està adreçat a persones interessades en aprofundir en el coneixement sobre l’addicció, ja siguin ells mateixos addictes o bé familiars, amics, parells o professionals de l’àmbit.

L’Ajuntament de Palafolls recomana la xerrada especialment a famílies amb fills adolescents i pre-adolescents.

L’activitat tindrà lloc a l’edifici del MiD demà a les 6 de la tarda, i per assistir-hi cal reservar plaça prèviament. Es pot fer per Internet, a través del web www.entrapolis.com/entrades/la-base, així com presencialment a la mateixa Escola de Música i Dansa, aquest divendres, de 9 del matí a 9 del vespre; per telèfon, trucant al 93 762 06 11, o per missatge de WhatsApp al 673 59 09 60. L’activitat és gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics