Palafolls participa en una campanya per incentivar el lloguer d’habitatges entre els propietaris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda, el Tecnocampus de Mataró va ser l’escenari de la presentació d’una nova campanya en clau comarcal amb l’habitatge com a eix central. Es tracta de “Llogant el teu pis, guanyes”, una iniciativa que vol posar damunt la taula la problemàtica existent en matèria d’habitatge als municipis maresmencs i destacar els incentius que ofereixen els ajuntaments perquè les persones propietàries posin el seu pis a lloguer.

La xerrada va comptar amb la participació de l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, acompanyat de l’assessor de l’Àrea de Territori de l’Ajuntament de Premià de Mar, Carles Bosch, i del president del Consell Comarcal del Maresme, Damià del Clot.

Alemany va explicar que la intenció del projecte és “acabar amb la por” dels propietaris a l’hora de posar el seu pis a lloguer, per d’aquesta manera cobrir la demanda del lloguer als municipis.

Són declaracions a Mataró Audiovisual.

El lema principal de la campanya vol convèncer als propietaris assegurant que, si lloguen el seu habitatge, hi guanyen ells i també el seu entorn.

En el cas concret de Palafolls, Alemany afirma que el municipi compta amb una borsa d’habitatges buits de petits propietaris que, per por o reticència, no els acaben posant en lloguer. L’alcalde insisteix que l’objectiu del projecte, amb l’ajuda del Consell Comarcal del Maresme, és facilitar l’accés a aquests immobles.

Des del Consell Comarcal del Maresme s’ha volgut també encoratjar als ajuntaments de la comarca a fer publicitat de la campanya “Llogant el teu pis, guanyes” per tal d’arribar al màxim nombre de persones propietàries de pisos buits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics