L’Ajuntament defensa la seva gestió del procés d’estabilització del personal municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada, els partits de Palafolls En Comú i Esquerra Unida emetien un comunicat conjunt denunciat el que consideren un menysteniment del govern local cap als treballadors municipals pel que fa a la gestió de procés d’estabilització de la plantilla de gran part del personal interí del consistori.

A aquestes acusacions hi ha respost l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, que ha dit que aquesta és una opinió d’un altre partit polític, i assegura que aquest procés era un tema “pendent d’anys enrere”, i sobre el qual afirma que ja s’hauria d’haver treballat des dels grups que ara critiquen la gestió actual.

Alemany recorda que el procés obliga al personal a passar per unes proves que cal aprovar. Segons l’alcalde, a partir d’aquí des de l’Ajuntament es procura que el procés sigui el més igualitari possible entre els candidats, i intentant també reconèixer la dedicació del personal municipal que fa anys que treballa al consistori.

Per tot plegat, Alemany assegura que el govern és molt conscient del neguit de les persones que participen en aquest procés, lamentant que hi hagin de passar, però insistint en què era una qüestió que calia resoldre des de ja feia temps.

L’alcalde de Palafolls lamenta que es “tergiversi i manipuli” entorn a un procés que els mateixos comuns han reconegut que és legal, i que s’utilitzi per “erosionar” el govern sobre una qüestió que, assegura, “els ve d’herència”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics