El Casal de la Dona comença avui inscripcions pel nou curs d’activitats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Casal de la Dona de Palafolls ha arrencat aquest dimarts el procés d’inscripcions pels diferents cursos i activitats d’aquest nou curs.

Ho fa de forma presencial, a la Masia de Can Florenci, en horari de 9 del matí a 12 del migdia, i també a la tarda, de 5 a 7. Aquest horari es mantindrà al llarg d’aquesta propera setmana, però des del Casal han informat també que, degut a l’afectació del coronavirus, s’està enviant la documentació necessària via mail o WhatsApp a les persones que ho prefereixen.

Gema Jaramillo és una de les responsables del Casal de la Dona de Palafolls.

Amb l’arrencada del nou curs, el Casal de la Dona ha mantingut algunes de les activitats que ja fa anys que ofereix, però també ha inclòs noves propostes encarades a diferents tipus de públic. Jaramillo ha explicat que enguany s’ha organitzat un grup d’acompanyament per a mares en el procés de criança, classes d’educació emocional, així com també un grup obert d’ajuda per a situacions familiars difícils, i que gestionarà una psicòloga especialitzada.

D’altra banda, des del Casal de la Dona palafollenc s’oferirà també aquest curs, i per al públic adult en general, noves sessions de dansa tribal o de new balance -una activitat per treballar i agilitzar el propi cos-, i també s’han inclòs classes de ioga infantil o de pintura creativa.

Actualment, des del casal estan en converses amb l’Ajuntament de Palafolls per acabar de perfilar l’inici del curs i complir amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries, sense encara una data determinada per començar l’activitat. De tot plegat, segons han explicat des de l’associació, n’aniran informant al llarg d’aquests propers dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics