Nova reunió per ultimar el pla de gestió de l’espai agrari de la Baixa Tordera

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els ajuntaments de Palafolls, Malgrat de Mar, Tordera, Blanes i Santa Susanna van reunir-se ahir amb representants de la Diputació de Barcelona per acabar de perfilar el que ha de ser el nou pla de gestió de l’espai agrari de la Baixa Tordera.

Es tracta d’una part de les accions que ja fa un temps que es troben en marxa, com és el cas del cicle formatiu que s’imparteix a Malgrat o l’elaboració d’una pàgina web i de la campanya per treballar la marca de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va ser un dels assistents a la trobada d’ahir, i ha explicat que la reunió va servir per acabar de donar el vistiplau de les administracions a aquest pla redactat per la diputació.

Després d’aquest pas, queda pendent presentar el pla de gestió al propi sector agrari de la Baixa Tordera, per tal de posar en marxa la marca. En aquest sentit, Alemany recorda que l’objectiu de la nova marca de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera és donar suport al sector i garantir-ne el relleu generacional, potenciar el desenvolupament econòmic al voltant de l’activitat agrària, així com prestigiar el territori, el producte i el consum de qualitat, per tal d’evitar l’abandonament de conreus i garantir-ne la continuïtat.

La propera trobada ja inclourà també representants del sector agrari, i està prevista pel proper 26 d’octubre, si les condicions actuals ho permeten. Alemany remarca que, tot i ser ajuntaments de diverses demarcacions i tenir cadascun dels municipis necessitats específiques diferents, cal fer una gestió conjunta del futur del sector per posar-lo a primera línia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics