URGENT

Arrenca la Setmana de la Gent Gran de Palafolls

Compartiu aquesta història

Avui divendres, Palafolls posa el focus en la gent de la tercera edat del municipi amb la celebració, un any més, de la Setmana de la Gent Gran. Es tracta d’una iniciativa que ja fa gairebé vint anys que es duu a terme i que aglutina diverses activitats i actes amb els avis i àvies com a protagonistes.

Enguany, la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a adaptar el programa de l’esdeveniment, i també han canviat les dates, ja que normalment aquesta setmana s’organitzava a finals de setembre. Aquest cop, doncs, no hi haurà el tradicional homenatge a les parelles que fan 50 anys de casats, ni tampoc les sortides habituals.

Xesca Torres és responsable de l’Àrea de Serveis Socials.

Avui divendres, tot plegat arrenca a les 5 de la tarda al Teatre de Palafolls -que serà l’escenari de totes les activitats- amb una xerrada adreçada a avis i àvies, a càrrec de la psicopedagoga i educadora Saray Martínez, i que se centra en el seu paper en la criança dels néts i nétes.

De cara a dimecres, la Setmana de la Gent Gran continuarà amb una xerrada titulada “Alimentació, dietes adaptades i activitats per un envelliment saludable”, i finalitzarà divendres de la setmana que ve amb una actuació del grup Armonia Playback, per recordar cançons clàssiques de tota la vida. En aquest cas, Torres explica que s’ha intentat seguir la línia d’anteriors anys però adaptant-se a la situació actual.

 

Totes les activitats de la Setmana de la Gent Gran són gratuïtes però tenen aforament limitat i cal inscripció prèvia, que es pot reservar a l’EMMiD, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 9 del vespre.

Per a més informació, es pot contactar via correu electrònic amb l’adreça cultura@palafolls.cat i al telèfon 93 762 06 11.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics