Palafolls il·luminarà de rosa l’Ajuntament i la Torre de Guaita contra el càncer de mama

Foto: Miguel Á. Padriñán - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dilluns 19 d’octubre es commemora arreu el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Al nostre municipi, aquesta cita s’adoptarà amb dues accions que ha impulsat l’Ajuntament de Palafolls.

El consistori, que considera “imprescindible” reivindicar la lluita contra el càncer “que afecta a tants ciutadans”, ha anunciat que, aquest dilluns, il·luminarà de color rosa la Torre Guaita de la plaça Valls d’Ax i la façana de l’edifici de l’ajuntament, per commemorar així la jornada.

L’Ajuntament de Palafolls ha volgut destacar també que des de les tres farmàcies de Palafolls s’està promovent una campanya solidària de prevenció i control del risc de càncer de mama de la mà de la Fundació Oncolliga, sota el lema “Sigues una mà amiga”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics