Finalitza el curs del Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un total de 15 persones van iniciar, ara fa un mes, aquesta formació a Palafolls, adreçada a persones que volguessin obtenir un títol oficial que permet treballar en diversos àmbits sociosanitaris, com per exemple com a cuidador o com a auxiliar de geriatria.

El curs ha finalitzat aquest divendres i aquesta emissora ha pogut parlar amb algun dels seus participants, que han explicat què han pogut aprendre en aquest curs i els motius que els han portat a formar-se en l’àmbit de l’atenció sociosanitària.

Són la Isamar, la Beatriz i en Miguel.

Per poder inscriure’s al curs es requeria estar inscrit com a demandant d’ocupació al SOC i tenir el títol de graduat escolar, amb l’opció de passar una prova de competències bàsiques per validar-lo si no es tenia la titulació.

No és la primera vegada que es fa un curs d’aquestes característiques a Palafolls, on fa poc n’ha finalitzat una altra edició.

Mari Parra, responsable de l’Àrea d’Ocupació del consistori palafollenc, explica que la formació també s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies que ha imposat la pandèmia.

Aquest curs, que permet obtenir el Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions, és una formació totalment subvencionada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics