URGENT

Finalitza el curs del Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària

Compartiu aquesta història

Un total de 15 persones van iniciar, ara fa un mes, aquesta formació a Palafolls, adreçada a persones que volguessin obtenir un títol oficial que permet treballar en diversos àmbits sociosanitaris, com per exemple com a cuidador o com a auxiliar de geriatria.

El curs ha finalitzat aquest divendres i aquesta emissora ha pogut parlar amb algun dels seus participants, que han explicat què han pogut aprendre en aquest curs i els motius que els han portat a formar-se en l’àmbit de l’atenció sociosanitària.

Són la Isamar, la Beatriz i en Miguel.

Per poder inscriure’s al curs es requeria estar inscrit com a demandant d’ocupació al SOC i tenir el títol de graduat escolar, amb l’opció de passar una prova de competències bàsiques per validar-lo si no es tenia la titulació.

No és la primera vegada que es fa un curs d’aquestes característiques a Palafolls, on fa poc n’ha finalitzat una altra edició.

Mari Parra, responsable de l’Àrea d’Ocupació del consistori palafollenc, explica que la formació també s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies que ha imposat la pandèmia.

Aquest curs, que permet obtenir el Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions, és una formació totalment subvencionada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics