L’Ajuntament crea un cens d’establiments palafollencs amb servei de menjar per emportar o a domicili

Bars tancats a Palafolls, a mitjans d'octubre - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Bars tancats a Palafolls, divendres passat – Foto: RP

Arran de les mesures implementades per fer front al coronavirus, i que des de fa una setmana obliguen als bars i restaurants a tancar el seu servei habitual, el consistori palafollenc ha impulsat la creació d’un cens per promocionar els locals de restauració que ofereixen menjar per endur o bé fan servei a domicili.

Es tracta d’un document que es troba en actualització, i on l’ajuntament hi vol incloure tots els locals del municipi que donen aquest servei a la població per tal de poder promocionar-los i ajudar-los a mantenir la seva activitat.

Segons Sílvia González, tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica, la intenció d’aquest cens és que sigui el més “viu possible”, per tal que estigui actualitzat i que els establiments comuniquin al consistori els canvis que puguin haver-hi en les dades del negoci i de contacte. Per tot plegat, demana que se’n faci publicitat per arribar al màxim de la població possible i fer extensible així els serveis existents a Palafolls.

La intenció del consistori és que el cens es mantingui vigent, almenys, durant aquests primers 15 dies en què s’obliga als bars i restaurants a abaixar la persiana, i que serveixi per donar a conèixer l’oferta variada de restauració que hi ha al municipi.

González fa una crida a la ciutadania per donar el màxim suport al teixit empresarial i comercial de Palafolls per fer-lo sostenible i que pugui mantenir la seva activitat.

L’Ajuntament de Palafolls demana que les persones propietàries d’algun establiment de restauració del poble que vulguin aparèixer al cens, o que vulguin comunicar alguna modificació de les dades, es posin en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, enviant un correu electrònic a l’adreça plf.promoeco@palafolls.cat.

Trobareu el document del cens d’establiments al web municipal i també al web d’aquesta emissora, www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics