Finalitzen les obres de formigonat de la rampa d’accés al Castell de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres, l’Ajuntament de Palafolls ha donat per acabades les tasques de formigonat del paviment de la rampa que dona accés al Castell de Palafolls.

Segons preveu el consistori, en breu finalitzaran les obres d’aquesta actuació, així com la serralleria de la nova barana que s’ha col·locat en aquest punt d’accés. D’altra banda, segons ha informat l’ajuntament, també resta pendent fer el pintat de la infraestructura. El consistori preveu que les obres acabin aviat.

Les obres de rehabilitació al Castell de Palafolls van començar a principis del passat mes de setembre, i preveuen també col·locar baranes de seguretat en diferents espais de dins del recinte del castell, així com incorporaran altres elements de seguretat i restringir el pas a diferents zones que es consideren perilloses de la fortalesa per tal d’evitar accidents.

Fa uns mesos l’Ajuntament de Palafolls va aprovar el projecte de rehabilitació i consolidació de l’espai. Inicialment, els treballs preveien un espai escènic amb vestuaris, lavabos i un centre d’interpretació del castell, una idea que l’actual executiu palafollenc va decidir canviar, i que ha acabat prioritzant les obres més urgents en matèria de seguretat i consolidació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics