Incertesa sobre els entrenaments dels clubs esportius davant el toc de queda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’obligatorietat de finalitzar les activitats a les 21h, per tal que tothom sigui a casa seva a les 22h, en compliment del toc de queda, ha fet que quedin alterades moltes rutines, entre elles les esportives.

En el cas dels clubs esportius de Palafolls, aquesta mesura ha obligat a replantejar-se els entrenaments de diferents de les seves disciplines, que en alguns casos sobrepassen l’horari establert per la nova normativa.

En el cas del CD Palafolls, el seu coordinador administratiu, Fernando Redondo, explica que en el cas de l’equip amateur serà difícil de reprogramar els entrenaments, pel fet que els jugadors treballen. Redondo es mostra incert sobre com evolucionarà la situació, tenint en compte les noves mesures que podrien implementar-se a partir d’aquesta setmana.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el president del Club Bàsquet Palafolls, Eloi Alargé, que assegura que el principal problema el tenen amb els entrenaments dels equips sèniors, que entrenen de 9 a 10 del vespre, tant a Figuerassa com Palauet. En aquest cas, explica que caldrà reorganitzar horaris i parlar amb altres entitats esportives que també utilitzen les instal·lacions, com el Club Patí Palafolls o el San Luis de futbol sala, per intentar compatibilitzar les sessions d’entrenament.

Les juntes directives dels clubs es troben ara perfilant la reorganització de l’activitat, pendents de les noves mesures que puguin acabar adoptant-se al llarg d’aquesta setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics