Blanes proposa modificar el pressupost per cobrir les necessitats arran del coronavirus i el Gloria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes ha inclòs, en el ple municipal convocat per demà dijous, una modificació del pressupost municipal amb l’objectiu d’autoritzar diferents operacions comptables.

Segons informa el consistori, es tracta d’una modificació de en 850.000 euros per donar resposta a les necessitats generades per la crisi sanitària de la Covid-19, en un 80%, així com pels efectes del temporal Gloria del mes de gener.

L’ajuntament concreta que, dins l’afectació de la pandèmia, es volen destinar 130.000 euros a despeses en Serveis Socials i habitatge, on s’inclou la cobertura dels diferents tipus de necessitats socials. També es volen destinar 200.000 euros a cobrir el dèficit generat a les Llars d’Infants Municipals i el Transport Públic pel tancament i reducció del seu ús durant el confinament, 55.000 per adquirir material de protecció pels centres sanitaris i 60.000 per adequar unes dependències municipals a un futur Centre de Dia.

A banda de la Covid-19, la modificació pressupostària vol servir també per pal·liar els efectes que va tenir la borrasca Gloria a Blanes, principalment pel que fa a danys en infraestructures, i on s’hi destinaran més de 210.000 euros.

La sessió plenària de demà a l’Ajuntament de Blanes inclourà un total de 15 punts a l’ordre del dia, i comptarà també amb el debat sobre subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament i sobre una línia d’ajuts per a entitats culturals locals afectades per la pandèmia.

El ple del consistori blanenc se celebrarà altre cop de forma telemàtica, començarà a les 7 de la tarda i es podrà seguir per streaming a través del Facebook de l’Ajuntament de Blanes i per l’emissora local Ràdio Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics