Can Batlle prepara un taller de grafitis aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat les circumstàncies actuals de la pandèmia, que han obligat a ajornar o suspendre activitats com la castanyada de Palafolls, el local jove Can Batlle ha pogut impulsar una iniciativa per aquest cap de setmana amb els grafitis com a protagonistes.

Serà el proper dissabte 31 d’octubre, la tarda de la castanyada, quan des del local s’oferirà un taller de grafitis, una de les propostes més demanades a les enquestes entre els joves.

Miquel Roura, tècnic de joventut del local, ha explicat en una entrevista a aquesta emissora que per fer el taller s’ha blanquejat la paret lateral de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, i amb l’ajuda d’un professional de l’àmbit grafiter els nois i noies podran pintar-ne la part central. Es tracta d’Àlex Gómez, que treballa amb el sobrenom d’“Odie”, i que ja des de primera hora del matí estarà preparant la paret perquè els joves palafollencs puguin participar-hi activament a la tarda.

El taller de grafitis organitzat per Can Batlle ha hagut de modificar i adaptar el seu horari també al toc de queda establert des d’aquest passat diumenge, i es durà a terme de 7 a 9 del vespre.

La intenció del local amb aquest taller ha estat donar resposta a les demandes dels joves de la mateixa manera que ha passat amb el parc de cal·listènia o el taller de manga, i poder dinamitzar entre tots el fet de pintar grafitis al municipi habilitant la paret de l’institut de Palafolls perquè es pugui fer amb tranquil·litat i donant a conèixer les creacions dels joves en aquest art urbà.

L’activitat del taller de grafitis està oberta amb inscripció prèvia, que es pot fer a través de les diferents xarxes socials del local jove -WhatsApp, Facebook o Instagram-, enviant un correu electrònic o bé dirigint-se a Can Batlle personalment.

El material per pintar el posen els organitzadors, així com les mesures higièniques, i per assistir-hi cal portar mascareta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics