El confinament perimetral permet redescobrir el nostre municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls és un poble ric en camins i espais naturals, cosa que ha permès a molts palafollencs redescobrir-ho arran del confinament perimetral que no permet sortir del municipi durant el cap de setmana.

Molts palafollencs han aprofitat la bonança per passejar pels camins, els turons i el pla agrícola del nostre municipi. Un dels principals atractius ha estat el castell. Divendres l’Ajuntament anunciava a través de les xarxes que havien finalitzat els treballs per millorar-ne la seguretat, amb la introducció de baranes i millores a la rampa d’accés. Tot i que els treballs han acabat les obres no estan finalitzades i cal encara recepcionar l’obra. Davant la previsió d’un allau de visites, l’endemà, el propi Ajuntament va demanar a la població que no es pugés al recinte, ja que encara està oficialment en obres i de fet, està tancat als visitants. Tot i això, la  pujada al Castell és una de les rutes habituals al nostre municipi i això ha fet que molts palafollencs encuriosits hagin aprofitat el confinament i el bon temps per fer via cap l’antiga fortalesa.

També concorreguda ha estat la ruta que ressegueix la Tordera a tocar de la potabilitzadora. A banda de l’atractiu del pla i del riu, molts palafollencs volien veure l’evolució de les obres de reconstrucció dels ponts caiguts durant el Gloria al gener i que, de fet, són a punt d’entrar en funcionament.

Al ser el cap de setmana de Tots Sants molts palafollencs han aprofitat per visitar el cementiri i fer-ho a peu des del centre de Palafolls.

La Policia Local de Palafolls ha fet diferents controls durant el cap de setmana pel compliment estricte tant de les mesures de seguretat, com ara l’ús de les mascaretes, com del confinament perimetral del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics