L’Ajuntament varia l’horari per llençar les escombraries

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Quan va esclatar la pandèmia, a finals de març, l’Ajuntament va limitar l’horari per anar a llençar les escombraries de 8 del vespre a 8 del matí, una mesura encaminada a concentrar els desplaçaments dels palafollencs en ple confinament domiciliari. La limitació d’hores també buscava evitar l’acumulació d’escombraries fora del contenidor a qualsevol hora del dia, ja que llençant la brossa en horari nocturn, els camions buiden els contenidors al matí.

Aquest horari s’ha mantingut fins ara, quan el consistori ha decidit introduir una modificació coincidint, d’una banda, amb la instauració de l’horari d’hivern i, de l’altra, amb l’entrada en vigor del toc de queda.

D’aquesta manera el consistori ha anunciat que l’horari per poder llençar les escombraries s’amplia des de les 18h. Ho explicava el regidor de serveis de l’Ajuntament, Jordi Villaret, en l’últim ple municipal, a preguntes del PSC. Villaret espera que aquesta setmana es pengin els cartells amb el nou horari a cada illa de contenidors, per informar a la ciutadania.

La voluntat de l’Ajuntament és que els horaris per llençar les escombraries es fixin ja permanentment i que, per tant, hi hagi un horari d’estiu, quan es podrà llençar la brossa de qualsevol fracció de 8 del vespre a 8 del matí, i un horari que s’amplia a l’hivern a partir de les 6 de la tarda.

Actualment, encara amb toc de queda, les escombraries es poden llençar de 6 de la tarda a 10 de la nit i de 6 a 8 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics