Els paradistes del Mercat de Teixits de Blanes volen tornar al passeig

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes està estudiant la intenció de tornar a instal·lar el Mercat de Teixits al passeig marítim, i fer-ho amb un 50% de les parades, que s’anirien alternant cada setmana.

Aquesta és la proposta que han demanat els paradistes del mercat blanenc, i que ahir dilluns van reunir-se amb l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la tinent d’alcalde responsable de Mercats, Rosa Aladern.

La trobada va arribar després que els marxants no volguessin instal·lar-se a la nova ubicació establerta pel consistori per aquest mercat dels dilluns al matí, l’esplanada de l’antic pavelló, ja que asseguren que aquest espai és una mala opció tant a nivell sanitari com també econòmic. En aquest sentit, consideren “inviable” instal·lar les 158 parades que hi ha al mercat al mateix espai, tenint en compte la situació sanitària actual i que, segons afirmen, ni tant sols s’arriba al màxim del 30% d’aforament permès per les restriccions.

Jaume Riera, representant dels paradistes, n’ha parlat en declaracions a aquesta emissora.

Per tot plegat, Riera explica que han proposat a l’Ajuntament de Blanes que es retorni al passeig marítim amb la meitat de les parades, una opció que assegura que els suposa un “sacrifici”, ja que tocaria alternar la presència dels paradistes cada setmana, però que permetria tenir més espai i a la vegada es compliria l’aforament marcat per la normativa actual.

El representant dels marxants diu que entén que és una situació complicada de gestionar per part del consistori, però considera que la seva proposta és una “solució molt viable”.

Els paradistes esperen ara la resposta de l’Ajuntament de Blanes a les seves demandes i avisen que, si el consistori no dona una resposta positiva a la demanda, convocaran una marxa lenta de protesta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics