Es confinen 2 nous grups de l’escola Les Ferreries i s’allarga el confinament de P5

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En els darrers dies s’han hagut de confinar a casa dos nous grups de l’escola Les Ferreries de Palafolls per culpa de la Covid-19. Es tracta d’un grup de P4, on es va detectar un positiu per contacte estret aquest cap de setmana i que ja ha iniciat el confinament domiciliari, i un de 6è de primària, que va ser confinat ahir.

D’altra banda, segons ha explicat la directora del centre, Maribel Queralt, el grup de P5 confinat la setmana passada per un contacte estret positiu ha hagut d’allargar el període de quarantena, ja que s’ha detectat un segon contacte.

Amb tot plegat, ara s’estan seguint les instruccions del Servei d’Epidemiologia i s’està pendent de realitzar les proves PCR tant al grup de P4 com al grup de 6è.

Segons ha informat la direcció de Les Ferreries, es preveu que els alumnes confinats de P5 puguin acabar la quarantena el divendres 6, i que ja puguin tornar a l’aula el dilluns 9. En el cas del grup de 6è, es preveu que el confinament s’allargui, de moment, fins dilluns, amb el cap de setmana inclòs, i que mateix dia 9 ja puguin tornar a classe. Tot plegat, però, està condicionat als resultats de les proves i a l’evolució de la situació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics