Palafolls entregarà demà 25 ordinadors portàtils a alumnes del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dijous es formalitzarà l’entrega d’un total de 25 ordinadors portàtils que ha cedit una empresa palafollenca i que aniran destinats a alumnes de l’Institut de la Font del Ferro perquè els puguin utilitzar en els seus estudis.

Per fer aquesta donació, des del consistori s’ha fet una ponderació en funció de diversos barems, per tal de decidir l’atorgament dels ordinadors. Així, s’ha tingut en compte, entre altres, el compromís acadèmic de l’alumne o si s’és de Palafolls, i s’ha prioritzat l’ensenyament en els cursos superiors.

En aquest sentit, tal i com explica la tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, Anna Rovira, s’ha tingut especialment en compte la situació actual dels alumnes que cursen estudis superiors, on hi ha una prevalença de l’ensenyament telemàtic.

L’acte de demà es farà en petit comitè, on es farà una convocatòria individual i s’aniran cedint els ordinadors a cadascun dels alumnes. En el moment de la cessió, que tindrà una vigència de 6 mesos, els alumnes i les famílies signaran un compromís de bones pràctiques per fer bon ús dels aparells cedits.

Des de l’àrea d’Educació del consistori palafollenc i l’Institut de la Font del Ferro s’assegura que ha estat difícil la configuració de la llista per cedir els ordinadors, però a la vegada afirmen que aquest fet no havia d’impedir poder dur a terme aquest procés.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics