ERC celebra la reobertura del pont entre Blanes i Malgrat però diu que s’ha inaugurat “d’esquenes al territori”

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

La formació republicana va emetre ahir un comunicat com a resposta a la posada en servei del nou pont de la carretera entre Blanes i Malgrat de Mar.

ERC del Maresme celebra la reobertura d’aquesta connexió per carretera que ha tornat a unir els dos municipis veïns, però a la vegada critica que la inauguració s’ha fet “d’esquenes al territori”.

En aquest sentit, els republicans recorden que, un mes després del temporal Gloria, els alcaldes de Malgrat, Palafolls, Tordera, Blanes, Lloret i Tossa van fer una roda de premsa conjunta per reclamar més compromís tant a la Generalitat com al Govern espanyol a l’hora de reparar els danys que havia deixat la borrasca a nivell d’infraestructures de comunicació del territori.

Davant d’això, ERC considera que la visita, ahir divendres, del conseller Damià Calvet i la posada en funcionament del pont “no ha servit per correspondre aquesta reclamació”, ja que creuen que l’acte s’ha organitzat “d’esquenes al territori” i deixant al marge alguns dels alcaldes de les poblacions veïnes, entre ells el de Palafolls i el de Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics