En marxa les obres de reforma al centre Pinya de Rosa de Palafolls

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Centre d’Atenció Especialitzada i Residència Pinya de Rosa de Palafolls, que gestiona la Fundació Aspronis i que dona servei de centre de dia i també de residència, ja està en obres.

Es tracta dels treballs que han de servir per fer una reforma integral de l’edifici, que va ser inaugurat a mitjans dels anys vuitanta i que s’ubica al centre de Palafolls.

L’objectiu de les obres és adequar el centre a la normativa actual de les residències, una decisió que es va prendre un cop es va saber que no podria tirar endavant, per ara, la construcció d’un nou espai al municipi.

En parla Francesc Durà, gerent de la Fundació Aspronis.

El gerent d’Aspronis explica que es tracta d’una reforma integral de tot el centre, en què es rehabilitaran per complet les habitacions, que passaran a ser d’un o dos usuaris com a màxim -fins ara hi havia estances que n’acollien fins a cinc-, així com es reformaran lavabos i dutxes i també tota la planta baixa, on hi ha el centre de dia.

La rehabilitació de l’edifici servirà també, segons explica Durà, per reorganitzar i guanyar alguns espais, com és el cas del que fins ara es destinava al servei de bugaderia, que passarà a gestionar-se des de Malgrat de Mar.

A principis d’any, Aspronis va desistir de la construcció d’una nova residència en els terrenys que l’Ajuntament els havia cedit prop del camp de futbol, però que la Generalitat va acabar canviant de consideració, impedint la realització del projecte i fent que l’entitat s’acabés decantant per la reforma que ara ha posat en marxa.

Les obres, que ja han començat, tenen una previsió d’execució de 5 mesos, per la qual cosa es preveu que de cara a la propera primavera, si les circumstàncies actuals ho permeten, el centre Pinya de Rosa ja estigui del tot renovat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics