Malgrat treballa en una festa de Sant Nicolau adaptada a les circumstàncies actuals

Moment del correfoc de la Festa de Sant Nicolau - Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat ja té en marxa els preparatius d’una nova festa de Sant Nicolau, prevista per aquest proper desembre.

Com passa actualment amb tots els esdeveniments festius i culturals, la pandèmia ha obligat a capgirar per complet el plantejament d’aquestes activitats, i el consistori malgratenc està treballant ara en el format d’una propera festa de Sant Nicolau radicalment diferent del que s’havia pogut oferir fins ara.

Lurdes Borrell, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, ha explicat a aquesta emissora que estan pendents de la resolució que, previsiblement, s’ha d’aprovar aquesta setmana entorn a les mesures contra la Covid-19 i que determinaran el què i el com del calendari cultural més proper.

Tot i que Borrell afirma que encara és aviat per concretar les activitats, diu que més que una festa major, serien més aviat actes aïllats, seguint un model similar al de les Pinzellades culturals ofertes a Malgrat aquest passat estiu. La regidora afirma que la intenció és proposar activitats amb artistes locals i del territori, amb la intenció de continuar potenciant la cultura.

Des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar es treballa per poder programar les activitats entorn a la data festiva de Sant Nicolau, el 6 de desembre, una decisió que s’acabarà adoptant en funció de les mesures decretades per fer front a la Covid-19.

Malgrat de Mar celebra cada any la seva Festa Major d’hivern dedicada a Sant Nicolau, en honor a un dels patrons de la nova església de Vilanova de Palafolls -antiga denominació del municipi- fundada el segle XVI.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics