Identifiquen a Blanes els presumptes autors de danys en diversos vehicles del carrer

Prefectura Policia Local Blanes - Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Prefectura Policia Local Blanes – Foto: Ajuntament de Blanes

Dos agents fora de servei de les policies locals de Blanes i Banyoles han localitzat i identificat als presumptes autors de diverses bretolades a vehicles estacionats al barri de La Pedrera-Carretera de Lloret, aquest passat divendres.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, els fets van succeir el matí del divendres, quan els dos agents van tenir coneixement que uns joves havien trencat els retrovisors de diversos vehicles aparcats al carrer. Després d’instruir diligències amb la Fiscalia i el Jutjat de Menors, els dos agents van poden localitzar i identificar als quatre presumptes autors dels danys a un total de 7 vehicles, els propietaris de cinc dels quals ja han presentat la corresponent denúncia.

Els quatre joves, tots ells menors d’edat, van ser traslladats a la Prefectura de la Policia Local de Blanes, on es va citar als pares perquè els anessin a buscar. Ara, el Jutjat de Menors haurà de determinar com es sancionen els fets i qui es fa càrrec del pagament dels danys produïts als vehicles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics