Malgrat congela impostos per 7è any consecutiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper any els malgratencs pagaran el mateix pels  impostos, taxes i preus públics municipals. Així ho ha decidit el govern municipal, que no portarà a ple cap modificació de les ordenances i per tant, es prorrogaran les d’aquest any.

Serà el setè any consecutiu sense increment dels principals rebuts municipals, com l’IBI, circulació o escombraries. Ho explica Isabel Ortiz, regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Segons els càlculs del consistori, l’Ajuntament de Malgrat ha deixat d’ingressar uns 560.000 euros, tant sols un 2,7% del previst per aquest any. Tot i això, la regidora d’Hisenda de Malgrat creu que no és moment d’augmentar la pressió fiscal i senyala que caldrà fer mans i mànigues per confeccionar el pressupost del proper any. Ortiz manté que el pressupost ordinari –el que recull el funcionament i les obligacions de l’Ajuntament- està del tot garantit, i que es destinarà part del superàvit del consistori a inversions sostenibles. La regidora preveu reforçar les partides de suport a les famílies vulnerables i promoció econòmica.

El pressupost de l’Ajuntament de Malgrat ronda els 20 Milions d’euros, dels quals es calcula que uns 15 Milions provenen dels impostos i taxes municipals que recapta directament dels seus ciutadans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics