El Servei Local d’Ocupació registra més persones ateses arran de la pandèmia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’afectació de la Covid-19 a la societat ha arribat a tots els nivells, entre ells i un dels més notoris és l’econòmic. Un indicador d’aquest fet és l’augment de persones que s’han dirigit als darrers mesos al Servei Local d’Ocupació de Palafolls.

Des d’aquesta àrea municipal s’ha continuat treballant durant els mesos en què va haver-hi confinament i també actualment, i des d’allà s’assegura haver notat un increment de les persones que s’hi han adreçat per ser ateses arran de la pandèmia.

Mari Parra, tècnica de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, explica que d’una banda han rebut peticions de persones que prèviament no hi estaven inscrites i que s’han interessat pels diferents recursos que ofereix el Servei Local d’Ocupació, sobretot la borsa de treball. De l’altra, afirma que han notat també demanda de ciutadans ja inscrits que sol·liciten poder fer seguiment de la seva situació.

Sobre el perfil de les persones que atén el Servei Local d’Ocupació, Parra explica que actualment no hi ha un tipus concret d’usuari. En aquest sentit, la tècnica explica que, si bé fa uns mesos s’atenien a persones aturades, ara s’està notant un augment de casos de treballadors fixos discontinus, i que es dirigeixen al servei degut a la inseguretat i incertesa de la situació i per buscar alternatives laborals.

El Servei Local d’Ocupació dona als usuaris acompanyament en la recerca de feina, assessorament i orientació, així l’accés a la borsa de treball.

Per poder accedir als diferents recursos oferts, les persones han d’inscriure’s al mateix servei demanant cita prèvia per una primera entrevista. Es pot fer via telèfon -93 762 00 43- o bé enviant un correu electrònic a l’adreça plf.ocupacio@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics