El Camí de la Ginesta queda tallat avui per les tasques d’asfaltat, que acabaran divendres que ve

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que a partir d’avui divendres es talla totalment al trànsit el Camí de la Ginesta, on en breu s’iniciaran les tasques d’asfaltat, un cop ja s’ha donat per finalitzat el pas de les instal·lacions.

El consistori preveu començar a asfaltar a partir de dilluns, però ja avui al camí s’hi prohibeix totalment la circulació, on fins ara només s’hi permetia el pas dels veïns i propietaris de la zona.

Jordi Villaret és regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafolls.

El consistori ha informat que les tasques d’asfaltat començaran dilluns i que es duran a terme previsiblement fins dimecres. Amb tot, es preveu que divendres que ve ja es pugui reobrir el trànsit al camí.

Villaret ha explicat que d’aquesta manera s’acabarà l’afectació al trànsit al Camí de la Ginesta, i que a partir de finals de la setmana que ve ja es podrà tornar a circular amb normalitat des del camp de futbol i fins el polígon. En aquest sentit, explica que encara resten pendent altres obres a la zona, així com la realització dels vorals per impedir l’afectació de l’aigua de la pluja, però preveu que per aquestes actuacions pendents no caldrà tallar el trànsit de nou.

D’aquesta manera, el Camí de la Ginesta es reobrirà finalment al trànsit a partir de la setmana que ve, després d’haver iniciat les obres a principis d’any i d’haver-se allargat diversos mesos per diferents imprevistos, com el temporal Gloria o la pandèmia de Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics