Descobreixen a Malgrat una plantació amb 1.450 plantes de cànnabis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Malgrat de Mar i els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquesta setmana una plantació amb un total de 1.450 plantes de marihuana.

Segons ha informat Ona Malgrat, el cultiu estava ubicat en un taller mecànic situat al polígon de Can Patalina. Segons fonts municipals que cita l’emissora, els fets van tenir lloc el passat dimecres, quan un client del taller va alertar a la Policia Local que havia notat una forta olor de marihuana que sortia de l’interior del local.

Els agents del cos van comprovar que a l’adreça donada pel client no hi havia registrada cap activitat, per la qual cosa van fer una inspecció al local, durant la qual van descobrir una plantació de cànnabis al soterrani del taller. La policia, segons apunta l’emissora, també va comprovar que el taller tenia la llum punxada per poder alimentar els aparells necessaris per la producció de la droga.

Segons ha informat el cos de la Policia Local de Malgrat, l’operatiu va acabar amb la detenció de dos treballadors de l’empresa, que segons Ona Malgrat feia només un mes i mig que havia iniciat l’activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics