Repinten i creen nous passos de vianants a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos de la Brigada Municipal de Palafolls està treballant aquests dies en les tasques de repintat de part de la senyalització horitzontal d’algunes de les vies del municipi.

En concret, s’està actuant en pintar de nou els passos de vianants de tota la nostra vila, se’n creen de nous a llocs on es considera que cal implantar-ne per millorar la seguretat de les persones que transiten a peu, així com es repinten altres parts de la senyalització horitzontal del carrer, com poden ser línies grogues, per delimitar espais on no es pot estacionar.

Durant la setmana passada s’ha estat actuant al barri de Sant Lluís. En parla Xavier Reina, sergent de la Policia Local de Palafolls.

La intenció d’aquest repintat és millorar la seguretat dels passos de vianants que, amb el pas del temps, s’han anat desgastant. A la vegada, s’han volgut crear passos nous on s’ha cregut convenient per poder garantir la seguretat dels vianants.

Reina explica que s’està actuant de forma organitzada per zones concretes, i que avui dilluns s’està pintant senyalització horitzontal a l’avinguda Pau Casals.

Aquest repintat no és l’única actuació als passos de vianants del municipi en els últims mesos. El projecte de pacificació de la zona escolar de Palafolls ja va contemplar també l’elevació dels passos que comuniquen les diferents escoles, i que serveix perquè els vianants no hagin de baixar de la vorera per creuar, a la vegada que s’obliga als vehicles a reduir la velocitat quan s’hi aproximen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics